Anbefalinger

Supergodt, humoristisk, rørende og helt igennem professionelt foredrag.

Faxe Kommunes Biblioteker
Annette Vestergaard 

Vi fik et meget inspirerende foredrag. Det var både personligt, medlevende og motiverende at høre hans historie. Noget både de yngre og de lidt ældre ingeniører kan bruge fremadrettet.

Det Tekniske Fakultetssekretariat
Gitte Klausen

Jason var simpelhen så fantastisk beleven, morsom og samtidig med en rigtig god dybde, så man forstår alvoren og den drivkraft, som har hjulpet ham igennem tragedien. Vores varmeste anbefalinger.

LO Sydfyn 
Tine Gaarslev

Det var super godt i går. Jason var SÅ meget på, sikke et festfyrværkeri, og så får han én igennem et helt følelsesregister. Han er god til at sætte tingene i perspektiv, og hvor ville lille Danmark være et stort sted, hvis der fandtes endnu flere af hans slags. Han var alle pengene værd! Tak for det gode samarbejde. Der var ingen tvivl om, at salen var fuld p.g.a. hans navn stod på plakaten.

Garta Odense
Lena Syberg Verhoef

Jason Watt holdt et rigtig godt oplæg om livskvalitet for LyLe Patientforeningen for Lymfekræft og Leukæmi. Det skal han have stor tak for. Jason tog meget fint udgangspunkt i vores samtale om at få et godt liv – selv om man er blevet ramt af sygdom eller ulykke. Efter oplægget kom der mange deltagere, der roste ham for et livsbekræftende indlæg. Jason formår at fortælle om sin ulykke på en måde, så tilhørerne bliver revet med og samtidigt bliver smittet af hans gode humør og uovervindelige optimisme. Han inddrog på smukkeste vis sine egne erfaringer som pårørende til en cancerpatient. Han overbeviste os tilhørere om, at livet er værd at leve selv med et svært handicap eller med en alvorlig cancerdiagnose.

Patientforeningen for Lymfekræft og Leukæmi
Jytte Gamby

Vi var meget tilfredse Jason Watt! Han har helt sikkert publikum i sin hule hånd. Fra at få folk til at grine, til at få dem til at holde vejret for at få det hele med. Der var tider, hvor man ville kunne høre en knappenål falde til jorden, men også tider, hvor man skulle tro, man var til landskamp i Parken. Det er dejligt at se og høre en mand, der er kommet op på hesten igen, imod alle odds, og Jason Watt er et symbol på dette. Det hjælper derfor med til at sætte vores egne småproblemer lidt i relief, og se lidt mere positivt på de muligheder, livet giver os.

Svinerådgivning Vest
Jan Rodenberg

Da vores arrangement var et kommunalt arrangement og havde en mission af trafiksikkerhed, var vi meget spændte på Jason Watts indslag, og det var ikke mindre end en kæmpe fornøjelse at have besøg af Jason Watt. Hans foredrag om hans liv før og efter uheldet var virkelig inspirerende for de unge. Mange sagde efterfølgende, at han var super god til at fortælle. Han var sjov, livagtig, alvorlig og slet ikke ”kendis” som nogen. Synd at der ikke var mere tid. Vi havde efter hans indslag håbet på at Jason Watt ville ”sparke” lidt dæk og snakke med de unge mennesker, og det blev i høj grad opfyldt da han kom trillende i en rigtig lækker ”racerbil” som han villigt fortalte alle de fremmødte om.  I må meget gerne hilse Jason og sige tusind tak for en super god dag.

Nordfyns Kommune
Jane Christine Willander

Tak for et super godt foredrag den 19. maj 2010 i Ringkøbing. Grunden til at du var indkaldt, var at vi på denne dato havde en ”kick off” dag for Vestas sikkerhedsudvalg, service dk. På forhånd havde du kun fået sparsom information omkring Vestas formål med dagen. Vi var mildest talt imponeret. Din åbne og ærlige fortælling frembragte både grin og tårer hos alle i lokalet. Historien om kampen tilbage til livet for en racerkører der havde det hele foran sig. En kommende formel 1 karriere, en modelkæreste mm. En drengedrøm der var tæt på at gå i opfyldelse. Historien om livet og hvor vigtigt det er at man værdsætter de små ting hver eneste dag. Disse ting gav os i sikkerhedsgruppen det perfekte afset for at gå ud og forsøge at gøre en forskel på sikkerhedsområdet. Endnu en gang tak, og held og lykke med familien, karrieren, og ikke mindst livet!

Vestas Northern Europe
Morten Holland

Do you believe you can make a difference???…..Do you believe you can have an impact???… Do you believe you can operate with all odds against you….and still be motivated … and win….DO YOU BELIEVE IT IS POSSIBLE??! Jason Watt is a true inspiration and a proof to the fact that life is not only what it is but what you decide it to BE! These are the first thoughts that spring to mind in a second or in a heartbeat. Imagine a room full of people, enthused, tired and full of information after an intensive programme – an 8 hour launch session is about to end and everybody relaxes a bit and are not aware of or even close to imagining the journey they are about to be taken on for the next hour; an inspirational talk, some might call it a pep talk, but in my eyes it will be a true inspirational voyage delivered in persona by Jason Watt. Imagine life at its worst, lights suddenly shuts off; fighting to hold on to your dreams, knowing all odds are against you, but then in a tiny moment seeing a glimpse of light, showinou the direction…. Believing change is possible, that you can make it happen bit by bit, your life slowly starts to take form, in a new setting, new frame, with new conditions! The will to overcome, challenge and eventually….win….to your own satisfaction. Imagine our colleagues and ourselves being captured in a capsule where time stands still, focused and hanging on by every word expressed of the amazing life experience of Jason Watt. Imagine the perspective it gives to your own life, mind set and frame you are operating within. Yes, challenges may come, yes odds against may play a role – but the question is‘DO YOU BELIEVE ….IN MAKING IT HAPPEN?!’ To Jason, Thank you for sharing with us your fantastic journey of belief and confidence – the inspiration it brought with it – believing that only the sky is the limit – it is not what it is, it is what you want it to be. On behalf of our team,

ALK abello
Jeanett Saplana

Jason Watt er en super inspirerende foredragsholder. Hans livsglæde og positive livsindstilling er smittende på alle måder. Han formidler budskabet på en meget medlevende måde, så vi samtidig fik rørt lattermusklerne.Men det var bestemt også et foredrag, der gav stof til eftertanke.

Nordenta
Ann Bonde, Projektleder

Vi havde besøg af Jason Watt den 30. September 2009 i Flegggaards personaleforening på Hotel Des Nordens. Lige fra start lykkedes det Jason at tryllebinde os alle – man følte at han var en ”gammel” ven og han talte kun til den enkelte og ikke hele forsamlingen. De 5 kvarter fløj af sted og jeg er sikker på at man kunne høre en knappenål falde til jorden – så opslugt var vi alle.En stor tak til Jason for et fantastisk foredrag og pøj pøj med racing. Vi glæder os til at se dig på toppen af skamlen til DTC.

Dangaard Collections
Hanne Kjær

Jason Watt holdt foredrag for Salgsområde Midt og Nordjylland torsdag den 21. august 2009. Forinden havde vi orienteret ham om den kommende fusion mellem Post Danmark og Posten Sverige. Jason holdt et fantastisk foredrag hvor han satte tingene i perspektiv. Det var fantastisk at opleve en person der har sådan en lyst og mod på livet, på trods af de barske omstændigheder det har budt ham. At han er nået så langt mentalt efter sådan en oplevelse er helt fantastisk og det gør jo at man tænker lidt over, at det man selv går rundt og piver over, jo slet ikke er noget i forhold til hvad han har været igennem.Jasons åbenhed omkring sin situation og sit liv var meget rørende at høre om, tilmed garneret med en hel del humor. Det er længe siden vi har hørt et foredrag, der i den grad fik os til at tænke over livet – altså vores eget liv. Rigtig godt gået,

Post Danmark

Vi var meget tilfredse med Jason Watt. Han forstod at give referencer til den situation vores franchisetagere befinder sig i. Jason Watt gjorde det med et smil som smittede og på en dejlig afvæbnende facon. At jeg så senere i mødet kunne referere til ham gjorde det kun endnu bedre. Hils ham mange gange og sig tak.

Danske Spil
Henrik Holst

Jason Watt holdt den 1.10.2008  foredrag i Portalen i Greve for ca. 100 kunder i Danske Bank – som forinden havde hørt om blandt andet finanskrisen. Det var et meget gribende foredrag og Jason Watt linkede sin krise op på finanskrisen og det satte helt sikkert tanker i gang hos alle tilhørerne. Jason Watt fortalte meget levende og engageret  om sit liv og der var både alvor, tårer og latter blandt tilhørerne. Jeg vil helt sikkert anbefale foredraget til andre.

Danske Bank
Karin Ingtrup

Der var bogstaveligt talt både tårer i øjenkrogen og de store smil på læben, da en særdeles veloplagt, charmerende og ærlig Jason Watt var gæstetaler på MASCOTs store kundeevent. Jason Watt talte uafbrudt i fem kvarter, men det føltes, som om han kun lige var begyndt, da det blev tid til næste punkt på agendaen. Jason Watt var veltalende, inspirerende og ikke mindst åbenhjertig omkring sit liv, og de 250 tilhørende blev taget med storm. Temaet for vores kundearrangement var ’med vilje’ og det fik Jason Watt flot relateret til tilhørerne – til deres position og relation til os som arrangør. Vi kunne ikke have valgt en bedre foredragsholder til vores arrangement, og I den efterfølgende gæsteevaluering fik han en hel unik topplacering og mange positive kommentarer. Jason Watt var helt fabelagtig og kan stærkt anbefales til andre, som ønsker et inspirerende foredrag med tid til eftertanke!

Mascot International
Kristina Vigen Bjerre

Foredraget med Jason Watt i går levede til fulde op til vores forventninger. Det var dejligt at der var en rød tråd fra vores dag til Jason Watt´s indlæg. Folk var vilde med det og fulde af sympati for ham. Jeg tror Jason Watts historie rørte noget i os alle!!

Jobcenter Kolding
Birthe Muhs

Vi havde et rigtig godt, spændende og ikke mindst tankevækkende foredrag – jeg har kun fået positiv feedback herpå. Du må endelig hilse Jason Watt mange gange og sige at det er meget meget positive tilbagemeldinger jeg har fået. Medarbejderne har bl.a. også kommenteret hvor positiv og livsglad de oplevede Jason Watt. Så rigtig rigtig godt foredrag med mange gode tankevækkende/opsigtsvækkende emner samtidig med at humoren var helt i top 

Siemens A/S
Dorthe Kristensen

Vi havde en rigtig fin oplevelse med Jason Watt og vi giver med glæde vore bedste anbefalinger, en levende rigtig god fyr.

Dansk Metal
Jan Rasmussen

Det var pissegodt:-) Meget sympatisk og helt nede på jorden. Stor ros. Kunne godt finde på at bruge ham en anden god gang.

Frederikssund Ungdomsskole 
Kim Gildberg

Kære Jason, Alle var meget glade og opløftede. De synes, du havde en stor talegave og kunne beskrive med nogle billeder, vi alle på en eller anden måde kunne sætte os ind i. Derfor blev det, du fortalte om, meget nærværende og brugbart for os.  Vi havde brug for din gejst og dit engagement for en sag, og om det nu er Formel 1 eller børn kan jo da være lige meget. Dine tanker om, hvordan man kommer videre, når man ikke umiddelbart kan se, hvordan man skal kunne det, og så alligevel finde sine små delmål – er guld værd i vores arbejde. Det var helt utroligt, hvordan du kunne bruge humoren i det meste af dine fortællinger og samtidig også turde være alvorlig og bevægende i andre. De to stemninger fik du til at gå hånd i hånd. Det at kunne begge dele er også noget, vi alle kan nikke genkendende til, ellers holder vi ikke til det, vi laver – og vi skal, ligesom du, være meget præcise omkring, hvornår vi bruger det ene, og hvornår vi bruge det andet. Du gav os alle energi, og vi havde meget at tænke over og meget at smile over. Det skal du have en stor tak for.

Skolehjemmet Skovgården 
Hanne Dalsgård, Forstander

Det var et super godt indlæg Jason fik serveret, og så godt en af vores ansatte glemte at trække vejret, så han lige skulle ned og ligge lidt, mens vi skiftede lokale. ( han har prøvet dette før når han bliver opslugt af et emne, så ingen dramatik her :)) Jason ramte 110 % det vi havde aftalt, hvor han fik linket hans verden ind il Shells verden, med endeligt mål i man skal passe på sig selv i hverdagen, samt de personer omkring en. Efter mødet fik jeg ekstreme mange positive tilbagemeldinger fra de tilhørende, og Jason kunne også fornemme inden han forlod lokalet folks begejstring for hans indlæg. KLASSE 🙂  Alt i alt en super god dag. 

Dansk Shell
Søren Henckel Madsen, Territory Manager

Vi havde den fornøjelse at have Jason Watt til vores Åbent hus arrangement d. 7/9-2012, hvor han holdte sit foredrag ”Fordi jeg vil!” Det var et utroligt inspirerende og livsbekræftende foredrag, som giver stof til eftertanke. Selv drømme kan blive til virkelighed, uanset hvor langt fra dem man er. Yderligere beskriver oplevelsen fra sygesengen til racerbilen igen, hvor stærk et menneskes vilje kan være. Tak Jason for et super foredrag med masser af livsglæde.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
René Stoltenhoff, Afdelingsleder

Kære Jason Watt. Tusind tak for dit fantastiske og livbekræftende foredrag ved vores firmafest på Comwell Borupgaard. Det gjorde et stort, rørende og stærkt indtryk på alle tilhørerne, men som også gav stof til eftertanke og sætter mange af hverdagens småproblemer i et andet perspektiv. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dit foredrag til andre

H. Helbo Hansen A/S
Roland Smits, Adm. direktør

Vi havde hos jobcar.dk A/S  fornøjelsen at byde Jason Watt velkommen til vores kundearrangement d. 19. maj 2010, hvor 120 forventningsfulde kunder var lydhør. På en sjov og inspirerende måde fortalte Jason åbenhjerteligt om sit liv som racerkører både før og efter ulykken, som invaliderede ham for livet. Budskabet om at værdsætte det man har og det man kan, samt kæmpe for det man har sat sig som mål, gik lige ind hos alle.

Jobcar.dk
Rikke Callesen

Vi havde en utrolig positiv oplevelse med Jason Watt, der på en god, selvironisk og humoristisk måde fortalte om sine oplevelser i livet – såvel positive, som negative. Oplægget kan kun anbefales.

Rebild Kommune
Jannie Lykke Knudsen

“Jason Watt leverede varen med en blanding af lun humor og mange sjove, men også seriøse betragtninger. Jason formåede at få publikum igennem hele følelsesregisteret, og det var et super foredrag med en masse grin, gode inputs og stof til eftertanke. Kan varmt anbefales!” Vi har fået positive tilbagemeldinger fra hele organisationen, og publikum havde en rigtig god aften. Vi takker for et godt foredrag!

Vesthimmerlands Kommune
Kenneth Bloch Larsson

Det var et fint og inspirerende indlæg, vi fik af Jason Watt på vores branchedag. Jeg har på den baggrund sammenfattet vores oplevelse i nedenstående tekst: ”Vi afholdt den 3. november 2011 den årlige branchedag i Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner. Det aktuelle tema for dagen og for medlemmerne var ”Metalbranchen i bevægelse”. Der var mange spændende og fagligt interessante indlæg, men dagens mest gribende beretning kom fra en, der om nogen har ønsket, han kunne ændre begivenhedernes gang. Jason Watt kom, som den vaskeægte racerkører han er, trillende ind på scenen. Her tryllebandt han forsamlingen i godt en times tid med beretningen om livet fra overhalingsbanen til sygesengen og til igen at fighte sig op på øverste podieplads. Det var inspirerende og tankevækkende og naturligvis noget, man kan tænke over i andre relationer – f.eks. job- og firmamæssigt i en branche, der har været hårdt trængt i de seneste års krise, men som er ved at kæmpe sig tilbage på banen. Netop Jason Watts beretning om vigtigheden af netværks- og sponsorpleje kunne alle tilhørere nikke genkendende til  som essentielle brikker i at komme frem såvel i sportens verden som i forretningslivet. Således motiveret af karismatiske Jason Watts fantastiske vilje til at vinde over alle odds fortsattes branchedagen med at tage fat på metalindustriens udfordringer

Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner
Steen O. Rytlig

Foredraget med Jason Watt var rigtigt godt. Jason Watt formåede at underholde fra start til slut på hans egen medrivende facon. Han sørgede undervejs for, at man først blev begejstret over hans mange spændende oplevelser, for kort tid efter at sidde med en klump i halsen over hans uheld, og så til sidst at man var imponeret over hans vilje og gejst.

YXLON International A/S
Hans Rysgaard

Jason Watt er fantastisk fortæller om hans eget liv, fra godt til ondt og til det endnu bedre liv!!!! Han kastede vores følelser fra sorg til glæde, på meget charmerende måde. Vi har fået meget ros for Jason Watts indlæg fra vores kunder på Flügger landsmøde 2009, alle oplevede Jason Watt meget motiveret og inspirerende om livets udfordringer. Håber det er nok ellers hører jeg fra dig.

Flügger A/S
Steffen Juncker

Foredraget med Jason Watt d. 17. januar i Stjær Boldklub levede på alle områder op til forventningerne!! Vi står over for store opgaver m.h.t. udvidelse af byens idrætshal, og Jason Watt formåede at vikle boldklubben rigtig godt ind i sit foredrag. Et foredrag der er medrivende, humoristisk, livsbekræftende samtidig med, at det er befriende selvironisk omkring et liv, der må alle måder blev vendt op og ned af en tragisk ulykke. Et godt spark bagi til alle, der vælger af fokusere på forhindringer frem for muligheder, og et spark leveret af en fantastisk mand med et fantastisk liv og ikke mindst fantastisk livssyn!!

Stjær Boldklub
Ellen Møller

Kære Jason Watt. 1000 tak for et fantastisk foredrag i lørdags på Nørrebro Bryghus. Som du nok kunne fornemme efter foredraget var folk meget rørte og taler stadig her til morgen om hvor godt det var. Så fra personaleforeningen på Lemvigh Müller skal der lyde en stort tak til dig, for at gøre vores dag til noget helt ekstra ordinært.

Lemvigh-Müller A/S
Thomas Sonne Arvidson

Vi havde en rigtig god aften med Jason Watt – han er en exceptionel god fortæller.

Erhvervsakademiet Minerva
Niels Jørgen Sørensen

Foredraget med Jason Watt levede fuldt op til vores forventninger. Jason Watt er en kanon god foredragsholder, der mestre både et alvorlige og eftertænksomme, men også det sjove. Vi havde en kanon god oplevelse. Jeg vil helt sikkert have jer i overvejelserne, næste gang vi skal arrangere noget. Jeg vender tilbage, hvis det bliver aktuelt. Tak for et super godt samarbejde omkring dette arrangement – jeg vil helt sikkert anbefale jer videre.

Virksomhedsnetværket
Karsten B. Vester

Hej Jason Watt. Jeg vil bare sige, at jeg udelukkende har fået positiv respons fra kollegerne. Der var mange som udover at blive underholdt af sjove episoder blev virkelig rørte. Dette gælder også Jan Klee (vores direktør) fra hvem jeg skulle hilse og sige, at dit foredrag havde rørt ham meget, og at det sætter mange af hverdagens småproblemer i perspektiv, når man hører om, hvad du har været igennem. Også de ikke-motorsportsinteresserede syntes, at det var rigtig godt. Selv har jeg jo oplevet dig 3 gange og jeg må sige – du bliver absolut ikke dårligere med tiden! Du har bare fabelagtig til at fortælle tingene på en ny måde. Så: 11 med pil op! (13, hvis vi havde haft tid til spørgsmål efter foredraget). Fortsat pøj-pøj. Håber at se dig i DTC til foråret.

Brd. Klee A/S
Rikke Urbansen Nissen

Det var helt sikkert en stor succes. Jason Watt er en meget god fortæller, og det var meget spændende at høre om Jason Watts liv. Der var flere ting som man egentlig ikke vidste noget om.

Niebuhr Tandhjulsfabrik
Hans Fyenbo

Jeg kan forsikre dig for, at foredraget og Jason Watt indfriede vore forventninger fuldt ud. Det var bare super godt, og Jason Watt er virkelig en super fyr, der forstår at bruge sine egne oplevelser til at inspirere andre – og så gør det jo ingen ting, at han er en sand mester i kommunikation. Jeg har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger fra en ellers meget kritisk organisation. Du må endelig hilse Jason Watt mange gange og sige tak!

Thy Datacenter Administration A/S
Lars Facius

Kontakt

Du skal være velkommen til at udfylde formularen, hvis du har et spørgsmål eller en forespørgsel til Jasons foredrag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.